Kickass Espresso
Kickass Espresso- Cena:
6,00 €
Vyberte hmotnosť vašej oblúbenej kávy:
VLASTNOSTI KÁVY
Pôvod: Guatemala a India
Výrobca: Jalapa & Manjarabad
Nadmorská výška: 900 m - 1700 m
Proces: Umyté a neumyté bôby s ľahkou fermentáciou
Najvhodnejšie pre: Espresso a Bialetti Moka Pot
Zloženie chutí: čokoláda, karamel, pomaranč, jemná príchuť bieleho korenia s nádychom kakaa

Všeobecný popis
Očarujúca aróma zrnkovej kávy Kickass má svoj exotický pôvod v ďalekej Guatemale a Indii. Chuťový profil tejto kávovej odrody tvorí najmä podmanivá kombinácia čokolády, karamelu a pomaranča. Svoj výrazný charakter však získava aj vďaka neobyčajnej príchuti bieleho korenia s jemným nádychom kakaa.
Chuť
Čerstvá šálka kávy vždy prináša ten správny zážitok. Zmyselné tóny čokolády unášané na vlnách karamelu a plnej chuti pomaranča vás budú sprevádzať pri každej šálke tejto neodolateľnej kávy. Osobitý charakter jej dodáva aj jemná vôňa bieleho korenia a lahodná príchuť kakaa. Svojimi vlastnosťami pripomína vzdialenú exotiku, ktorú si teraz môžete dopriať aj u vás doma.
Príprava
S maximálnou starostlivosťou pre vás vyberáme kávové zrná prvotriednej kvality, ktoré sú pestované v nadmorskej výške od 900 do 1 700 metrov nad morom. Pražením omytých a neomytých bôbov s ľahkou fermentáciou získavajú svoju plnú chuť a sú vhodné najmä pre prípravu tradičného espressa alebo obľúbených Bialetti Moka Pots.
Očarujúca aróma zrnkovej kávy Kickass má svoj exotický pôvod v ďalekej Guatemale a Indii. Chuťový profil tejto kávovej odrody tvorí najmä podmanivá kombinácia čokolády, karamelu a pomaranča. Svoj výrazný charakter však získava aj vďaka neobyčajnej príchuti bieleho korenia s jemným nádychom kakaa.
Chuť
Čerstvá šálka kávy vždy prináša ten správny zážitok. Zmyselné tóny čokolády unášané na vlnách karamelu a plnej chuti pomaranča vás budú sprevádzať pri každej šálke tejto neodolateľnej kávy. Osobitý charakter jej dodáva aj jemná vôňa bieleho korenia a lahodná príchuť kakaa. Svojimi vlastnosťami pripomína vzdialenú exotiku, ktorú si teraz môžete dopriať aj u vás doma.
Príprava
S maximálnou starostlivosťou pre vás vyberáme kávové zrná prvotriednej kvality, ktoré sú pestované v nadmorskej výške od 900 do 1 700 metrov nad morom. Pražením omytých a neomytých bôbov s ľahkou fermentáciou získavajú svoju plnú chuť a sú vhodné najmä pre prípravu tradičného espressa alebo obľúbených Bialetti Moka Pots.