Maddog
Maddog- Cena:
5,20 €
Vyberte hmotnosť vašej oblúbenej kávy:
VLASTNOSTI KÁVY
Pôvod: Brazília Fezenda a India
Výrobca: Sul de Minas & Manjarabad
Nadmorská výška: 900 m - 1700 m
Proces: Umyté a neumyté bôby s ľahkou fermentáciou
Najvhodnejšie pre: Espresso a Bialetti Moka Pot
Zloženie chutí: čokoláda, lieskové oriešky, pomaranč s bielym korením a nádychom kakaa

Všeobecný popis
Svojou podmanivou vôňou a chuťou si vás získa legenda s pôvodom v tradičnej brazílskej Fazende a Indii. Kávové bôby v týchto oblastiach dozrievajú v nadmorských výškach 900 až 1 700 metrov nad morom, čo im dodáva bohatú chuť a arómu. Jemná čokoláda s lieskovými orieškami, pomaranč a biele korenie s nádychom kakaa dokonale charakterizujú túto krásavicu, ktorá si svojím čarom podmaní aj tých najnáročnejších milovníkov kávy.
Chuť
Lahodná chuť kávy sa nesie v jemných tónoch čokolády s lieskovými orieškami, ktoré vynikajú najmä v kombinácii s ovocnou arómou pomaranča a bieleho korenia. Nezameniteľné atribúty dodáva tejto kráske aj voňavé kakao, ktoré spolu s ostatnými ingredienciami vytvára špecifickú oázu vône a chuti, ktorú si môžete dopriať počas celého roka.
Príprava
Pri pražení používame dva základné postupy, pri ktorých kávu pražíme z umytých a neumytých bôbov s ľahkou fermentáciou. Dovážané odrody sú vhodné najmä na prípravu čerstvého a voňavého espressa a tradičných talianskych Bialetti Moka Pots, ktoré pošteklia všetky vaše zmysly.
Svojou podmanivou vôňou a chuťou si vás získa legenda s pôvodom v tradičnej brazílskej Fazende a Indii. Kávové bôby v týchto oblastiach dozrievajú v nadmorských výškach 900 až 1 700 metrov nad morom, čo im dodáva bohatú chuť a arómu. Jemná čokoláda s lieskovými orieškami, pomaranč a biele korenie s nádychom kakaa dokonale charakterizujú túto krásavicu, ktorá si svojím čarom podmaní aj tých najnáročnejších milovníkov kávy.
Chuť
Lahodná chuť kávy sa nesie v jemných tónoch čokolády s lieskovými orieškami, ktoré vynikajú najmä v kombinácii s ovocnou arómou pomaranča a bieleho korenia. Nezameniteľné atribúty dodáva tejto kráske aj voňavé kakao, ktoré spolu s ostatnými ingredienciami vytvára špecifickú oázu vône a chuti, ktorú si môžete dopriať počas celého roka.
Príprava
Pri pražení používame dva základné postupy, pri ktorých kávu pražíme z umytých a neumytých bôbov s ľahkou fermentáciou. Dovážané odrody sú vhodné najmä na prípravu čerstvého a voňavého espressa a tradičných talianskych Bialetti Moka Pots, ktoré pošteklia všetky vaše zmysly.